۱۳۹۰ تیر ۹, پنجشنبه

فراخوان جلسه ی هیئت نظارت و برنامه ریزی ماه یولی 2011

همراهان و مسئولین عزیز در کانون دفاع از حقوق بشر در ایران
با درود های صمیمانه
جلسه پالتاکی هیئت نظارت و برنامه ریزی کانون در سال 2011 روز یکشنبه دهم ماه یولی ساعت 13.00 بعد ازظهر در فضای مجازی پالتاک اتاق کانون برگزار خواهد شد.
همانطور که مستحضرید حضور اعضای هیئت رئیسه، مسئولان نمایندگی ها و کمیته های کانون، گروه اینترنتی و سردبیر ماهنامه  در این جلسه الزامی است.
موضوع جلسه:

تقاضای سیزده نهاد حقوق بشر برای مداوای فوری انور حسین پناهی

تقاضای سیزده نهاد حقوق بشر و مدافع آزادى زندانیان سیاسی و مدنی برای مداوای فوری انور حسین پناهی
کمپین حمایت ازانور حسین پناهی، فعال سیاسی ومدنی کرد، اعلام کرد در صورت عدم رسیدگی و مداوای فوری ، صدمات جبران ناپذیری این زندانی سیاسی را تهدید میکند.
بنا به اخبار و گزارشهای رسیده به کمپین، انور حسین پناهی که هم اکنون در زندان مرکزی سنندج نگهداری می شود مبتلا به عفونت شدید کلیوی و مدتی است از شدت درد پاهایش رنج میبرد و چند مورد هم بهداری زندان نیز اعلام کرده است که باید درمان های تخصصی در یک بیمارستان مجهز انجام شود، این در حالیست که مسوولان زندان و ماموران وزارت اطلاعات تا این لحظه با اعزام این زندانی سرشناس به بیمارستان مخالفت کرده و مانع از نداوای وی شده اند
شایان ذکر است که انور حسین پناهی زمانی که در اختیار اداره اطلاعات شهرستان قروه قرار داشت بر اثر ضرب و شتم های ناشی از شکنجه دچار شکستگی دنده و عفونت کلیه شده بود که با بی توجهی در مدوا هم اکنون خطرات بسیار جدی جان وی را تهدید می کند.

۱۳۹۰ تیر ۷, سه‌شنبه

تجمعات حامیان جنبش سبز در شهرهای مختلف جهان به دعوت کمپین اعتراض سبز

تجمعات حامیان جنبش سبز در شهرهای مختلف جهان به دعوت کمپین اعتراض سبز
جــرس: بنا به گزارش منابع خبری جنبش سبز، در پی فراخوان جمعی از حامیان جنبش که تحت عنوان کمپین «اعتراض سبز»، خواستار تجمعاتی در روز روز شنبه ۲۵ ژوئن ۲۰۱۱ در حمایت از زندانیان سیاسی اعتصابی در ایران و اعتراض به جانباختن هدی صابر و هاله سحابی شده بودند، فعالان ایرانی در شهرهای مختلف جهان دست به تجمع زده و با حمل نمادهای مختلف و تصاویر زندانیان، شهروندان کشورهای مختلف و افکار عمومی را معطوف به موضوع اعتصاب غذای زندانیان سیاسی نمودند.

به گزارش «اعتراض سبز»، در بیانیه این کمپین آمده بود "با گذشت یک هفته از آغاز اعتصاب غذای زندانیان سیاسی بند ٣۵۰ زندان اوین و پیوستن زندانیان زندان رجایی شهر به این اعتصاب، نگرانی ها از وضعیت سلامتی ١٩ زندانی اعتصاب غذا کننده افزایش یافته است... از همین رو کمپین اعتراض سبز، از تمامی ایرانیان برون مرز، دعوت می کند تا با شرکت در برنامه های اعتراضی این کمپین در روز شنبه ٢۵ ژوئن(فردا) در سراسر دنیا، و با حمل نمادهای سیاه، صدای فریاد و اعتراض این زندانیان سرافراز را از قعر زندان های ایران به گوش جهانیان برسانند و حمایت قاطع خود را از اعتصاب غذای زندانیان سیاسی اعلام کنند."

موارد نقض حقوق کودکان در خردادماه 1390

                                                  گرد آورنده : سحر صیاد رودکار
یک استاد دانشگاه معتقد است: طلاق، فقر، بیکاری والدین و خشونت‌ های خانوادگی از مهمترین عللی است که زمینه  را برای بروز پدیده فرار از خانه فراهم می‌کند و تحقیقات انجام شده در این زمینه رشد روزافزون این آسیب اجتماعی در ایران را نشان می‌دهد به گونه ای که سن فرار دختران از 16 سال به 14 سال کاهش یافته است. خبرگزاری ایسنا 4 خرداد 1390   

محمد صابر ملک رئیسی نوجوان بلوچ که ۲۰ ماه پیش تا کنون به صورت گروگان بازداشت شده است همچنان در سلول انفرادی نگهداری می‌شود. بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، این نوجوان بلوچ به دلیل عدم همکاری برادرش با وزارت اطلاعات در اواخر سال ۸۸ در شهرستان چابهار بازداشت و از آن زمان تا کنون در سلول انفرادی بازداشتگاه اداره اطلاعات زاهدان به صورت یک گروگان نگهداری می‌شود. خبرگزاری هرانا   5 خرداد 1390

                                                                                       

موارد نقض حقوق بشر در ماه خرداد 1390

گزارش مواردنقض حقوق  زنان، دانشجویان، پیروان ادیان و اقوام و ملل را در صفحات جداگا نه مطالعه فرمائید
گزارشی بسیار کوچک و خلاصه شده از موارد نقض حقوق بشر در ایران
بین المللی
1 سازمان عفو بین‌الملل و کمیسیون بین‌المللی قضات، روز دوشنبه دوم خردادماه با انتشار بیانیه‌ای مشترک ادامه حبس چند تن از حقوقدانان و وکلای برجسته ایرانی را محکوم کرده و خواستار آزادی فوری و بی‌قید و شرط آنان شدند.  خبرگزاری هرانا 04 خرداد 1390
   
2  سازمان عفو بین الملل و کمیسیون بین المللی حقوقدانان بازداشت و زندانی کردن مداوم چند تن از وکلای برجسته ایرانی را محکوم کرد. خبرگزاری هرانا 08 خرداد 1390
  
3  بر اساس اعلامیه جدید سازمان ملل اعلامیه جدید که بعد از جلسه هفدهم شورای حقوق بشر سازمان ملل صادر شده و با رای جمعی اعضا، اینترنت ابزاری مناسب برای دسترسی اعضای سازمان به حقوقشان بوده و تاثیر مثبت و غیرقابل انکاری بر جوامع انسانی داشته و لذا یکی از مصادیق حقوق بشر محسوب خواهد شد.  خبرگزاری هرانا 15 خرداد 1390

گزارش نقض حقوق زنان درخرداد 1390

ماده 2
ھر کس می تواند بدون ھیچ گونه تمایز ، خصوصا از حیث نژاد ، رنگ ، جنس زبان ، مذھب ، عقیده، سیاسی یا ھر عقیده دیگر و ھمچنین ملیت ، وضع اجتماعی ، ثروت ، ولادت یا ھر موقعیت دیگر ، ازتمام حقوق و کلیه آزادی ھایی که در اعلامیه حاضر ذکر شده است ، بھره مند گردد .به علاوه ھیچ تبعیضی به عمل نخواھد آمد که مبتنی بر وضع سیاسی ، اداری و قضایی یا بین المللی کشور یا سرزمینی باشد که شخص به آن تعلق دارد .
گواه این کشور مستقل ، تحت قیمومیت یا غیر خود مختار بوده یا حاکمیت آن به شکل محدودی شده باشد.
ماده 3
ھر کس حق زندگی ، آزادی و امنیت شخصی دارد
این مجموعه موارد نقض حقوق  زنان ایرانی است
که تنها بازگو کننده بخش نا چیزی از رویدادهای است که توسط حکومت اسلامی نادیده گرفته می شود
ماده 3

۱۳۹۰ تیر ۶, دوشنبه

گزارش نقض حقوق بشر اقوام و ملل ایرانی درخرداد ماه سال 1390

این گزارش در محدوده ماده 2 اعلامیه جهانی حقوق بشر بوده و بیانگر موارد نقض آزادی اقوام ایرانی است و از انجایکه تهیه این گزارش با تکیه بر اخبار واطلاعات منتشره در رسانه ها و مطبوعات دولتی  است واز طرفی نیز دسترسی به موارد نقض حقوق اقوام در ایران بدلیل سانسور گسترده دولتی میسر نمیباشد لذا این گزارش تنها بازگوکننده بخشی ناچیز از موارد نقض حقوق اقوام در ایران است
گزارش نقض حقوق بشر اقوام ایرانی درخرداد ماه سال 1390 توسط رژیم جمهوری اسلامی در ادامه مطلب ...

۱۳۹۰ خرداد ۳۱, سه‌شنبه

دعوتنامه مجمع عمومی اضطراری

20.06.2011
مسئولین و اعضای محترم کانون دفاع از حقوق بشر در ایران
با سلام و احترام
مدتهاست در برگزاری میزکتاب، جلسات، مراسم و جمعآوری و انتشار اطلاعات نقض حقوق بشر مشکلاتی توسط اعضا و مسئولین نمایندگی ها و کمیته ها ایجاد شده است و این امر باعث دور شدن از اهداف اصلی و عدم رشد مثبت کانون گردیده است.
از اینرو هیئت رئیسه کانون برای حل این مشکل اقدام به برگزاری مجمع عمومی اضطراری در روز جمعه 24.06.2011 راس ساعت 17.00 در پالتاک، اتاق کانون نموده و بدینوسیله از شما برای حضور در این جلسه مهم رسماً دعوت می نماید.
یادآوری مهم:
1 . همراهان و همکاران محترم کانون،  از آنجائیکه در این جلسه برای رفع مشکلات و رسیدن به اهداف اصلی کانون تصمیم گیری خواهد شد، حضور تک تک اعضاء و تمامی مسئولین کانون بدون هیچ عذری الزامیست.
2 . کسانیکه هنوز نمیتوانند شخصاً به دلایلی (عدم آشنائی) در پالتاک حضور داشته باشند، لازم است با هماهنگی و پیش بینی حتما از طرق دیگر چون اسکایپ، یاهومسنجر، تلفن و یا حضور شخصی در کنار دیگر همکاران بایستی حاضر باشند.
3 . مسئولین نمایندگی ها و کمیته ملزم هستند که علاوه بر روابط عمومی نسبت به حضور در این جلسه برای اعضا خود از طریق تلفن، ایمیل اطلاع رسانی نمایند.

منوچهر شفائی

قتل کارون ۹ ساله در آغوش پدر

گزارش جلسه سخنرانی، بحث و گفتگو در پالتاک 18.06.2011

حقوق اقوام و ملیت ها در ایران 
سخنرانان وموضوع سخنرانی:
دکتر گلمراد مرادی:  
 محقق و نویسنده و عضو کانون نویسندگان و انجمن قلم ایران در تبعید
آیا ما ایران چند ملیتی را برسمیت می شناسیم؟
حمید حمیدی: پژوهشگر و کنشگر حقوق بشر

منصوره بهکیش را آزاد کنید

منصوره بهکیش از حامیان مادران عزادار (مادران پارک لاله) ساعت 8 شب روز یکشنبه 22 خرداد به همراه چند تن دیگر در تقاطع خیابان یوسف آباد و فاطمی تهران شناسایی، دستگیر و پس از انتقال به پلیس امنیت، به عنوان مورد خاص به زندان اوین منتقل شد. وی در آخرین تماس با خانواده اش، اظهار داشته است که در بند 209 زندان اوین نگهداری می شود. منصوره بهکیش از اعضای خانواده جانباختگان دهه 60 است که 6 برادر و خواهر خود را از دست داده و اکنون تنها عضو خانواده بهکیش است که مسئولیت نگهداری از مادر را در ایران بر عهده دارد.وی در طول سالیان گذشته همواره یار و یاور فعالین اجتماعی و سیاسی بوده و در سال های اخیر نیز به عنوان یکی از اعضای مادران عزادار فعالیت می کرده است.همچنین وی از جمله افرادیست که در سال های گذشته بارها توسط نهادهای امنیتی احضار شده و تحت فشار قرار گرفته است. اکنون و با توجه به ارائه نشدن هیچگونه اتهامی نسبت به ایشان و عدم پاسخگویی دستگاه قضایی نسبت به بازداشت وی ، ما جمعی از فعالین حقوق زنان ضمن حمایت از فعالیت های بر حق منصوره بهکیش خواهان آزادی سریع و بی قید و شرط او هستیم.
 
 

۱۳۹۰ خرداد ۲۶, پنجشنبه

بازداشت وبلاگ نویسان را محکوم می نماییم

ماده 5 اعلامیه جهانی حقوق بشر 
احدي را نميتوان تحت شکنجه يا مجازات يا رفتاري قرار داد که ظالمانه و يا برخلاف انسانيت و شئون بشري يا موهن باشد.
ماده 9 اعلامیه جهانی حقوق بشر
هیچ کس را نباید خود سرانه توقیف ،حبس یا تبعید کرد.
ماده 19 اعلامیه جهانی حقوق بشر
هر فردی حق آزادی عقیده و بیان دارد و این حق مستلزم آن است که کسی از داشتن عقاید خود بیم و نگرانی نداشته باشد و در کسب و دریافت و انتشار اطلاعات و افکار ،به تمام وسایل ممکن بیان و بدون ملاحظات مرزی آزاد باشد.

بازداشت وبلاگ نویسان را محکوم می نماییم
فعالان حقوق بشری، مدنی و وبلاگ نویسان را آزاد کنید

12 ژوئن، روز جهانی مقابله با کار کودکان را گرامی داریم.

گزارش  جلسه داستانخوانی، سخنرانی، بحث و گفتگو در هانوفر 12.06.2011



داستانخوانی:
             میترا درویشیان، نویسنده و فعال حقوق بشر
سخنرانان وموضوع سخنرانی:
 Frau Christina Wilhelm : فعال حقوق بشر، محقق و عضو حزب SPD آلمان
کودک آزاری در آلمان

۱۳۹۰ خرداد ۲۰, جمعه

فراخوان جلسه مجمع عمومی کانون

فراخوان جلسه مجمع عمومی کانون در ماه یونی 2011 
همراهان و مسئولین عزیز در کانون دفاع از حقوق بشر در ایران
با درود های صمیمانه
دومین جلسه حضوری مجمع عمومی کانون در سال 90 روز یکشنبه دوازدهم ماه یونی ساعت 11.00 صبح در دفتر مرکزی کانون در هانوفر (IIK)  بر گزار خواهد شد.
مسئول جلسه :  صدیقه جعفری                منشی جلسه:  آذر جواد
این جلسه در 2  بخش امور اداری و سخنرانی برگزار خواهد شد

سخنرانی

فراخوان 

سخنرانی، داستانخوانی، بحث وگفتگو در هانوفر  

12 ژوئن، روز جهانی مقابله با کار  

کودکان را گرامی داریم.
داستانخوانی:

لیست روزهای مهم جهانی از دیدگاه حقوق بشر و سازمان ملل متحد

لیست روزهای مهم جهانی از دیدگاه حقوق بشر و سازمان ملل متحد

۱۳۹۰ خرداد ۱۵, یکشنبه

موارد نقض حقوق اقوام ایرانی

این گزارش در محدوده ماده 2 و 12 اعلامیه جهانی حقوق بشر بوده و موارد نقض آزادی اقوام ایرانی از جمله اقوام آذری – کرد = ترکمن = بلوچ = عرب ایرانی می باشد . از آنجائیکه انتخاب موارد نقض حقوق بشر در میان رسانه های رسمی و بنا به گزارش و مورد تائید حکومت جمهوری اسلامی میباشد این مجموعه موارد نقض حقوق اقوام ایرانی است که تنها بازگو کننده بخش نا چیزی از رویدادهای است که توسط حکومت اسلامی نادیده گرفته می شود به امید نداشتن این گونه آمارها در ایران و به امید ایرانی آزاد و آباد با هر تفکر سیاسی و باورهای دینی

گزارش نقض حقوق پیروان ادیان (اردیبهشت 90)

آنچه در زیر می آید بخش کوچکی است از موارد نقض گسترده، مستمر و برنامه ریزی شده حقوق اقلیتهای مذهبی کشورمان توسط رژیم جمهوری اسلامی در اردیبهشت 1390.
گزارش ذیل با توجه به محدودیتها و مشکلات متعدد گرد آوری اخبار و عدم امکان فعالیت آزادانه نهادها و سازمانهای مستقل دفاع از حقوق بشر در ایران منعکس کننده تمامی ابعاد و وسعت نقض حقوق بشر در ایران نبوده و تنها حکایتگر بخش کوچکی از آن می باشد.

در اردیبهشت ماه سال جاری تعداد ۳۷ گزارش نقض موردی حقوق اقلیت‌های مذهبی در ایران توسط واحد آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران به ثبت رسیده است.

گزارش نقض حقوق زنان در اردیبهشت ماه 1390

گزارش  نقض حقوق زنان  در اردیبهشت ماه 1390 توسط رزم جمهوری اسلامی
ماده 2
ھر کس می تواند بدون ھیچ گونه تمایز ، خصوصا از حیث نژاد ، رنگ ، جنس زبان ، مذھب ، عقیده، سیاسی یا ھر عقیده دیگر و ھمچنین ملیت ، وضع اجتماعی ، ثروت ، ولادت یا ھر موقعیت دیگر ، ازتمام حقوق و کلیه آزادی ھایی که در اعلامیه حاضر ذکر شده است ، بھره مند گردد .به علاوه ھیچ تبعیضی به عمل نخواھد آمد که مبتنی بر وضع سیاسی ، اداری و قضایی یا بین المللی کشور یا سرزمینی باشد که شخص به آن تعلق دارد . گواه این کشور مستقل ، تحت قیمومیت یا غیر خود مختار بوده یا حاکمیت آن به شکل محدودی شده باشد.
 

گزارش نقض حقوق دانشجویان و جوانان

گزارش نقض حقوق دانشجویان و جوانان توسط رژیم جمهوری اسلامی در اردیبهشت 1390               
  ماده 2  اعلامیه جهانی حقوق بشر   
ھر کس می تواند بدون ھیچ گونه تمایز ، خصوصا از حیث نژاد ، رنگ ، جنس ، زبان . مذھب ، عقیده سیاسی یا ھر عقیده دیگر و ھمچنین ملیت، وضع اجتماعی ، ثروت ، ولادت یا ھر موقعیت دیگر، از تمام حقوق و کلیه آزادی ھایی  که در اعلامیه حاضر ذکر شده است ، بھره مند گردد..به علاوه ھیچ تبعیضی به عمل نخواھد آمد که مبتنی بر وضع سیاسی، اداری و قضای ی یا بین المللی کشور یا سرزمینی باشد که شخص به آن تعلق دارد .

-          تجمع اعتراضی دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران در اعتراض به محدودیت های اعمال شده از سوی مدیریت دانشگاه و وضعیت نامناسب امور صنفی با حضور گسترده دانشجویان برگزار شد.

موارد نقض حقوق کودکان در اردیبهشت 1390

 1 // بر پایه آمارهای موجود در رابطه با کودک آزاری، دختران با سهم ۵ /۵۲ درصدی از گزارش‌های کودک آزاری، بیشتر مورد آزار قرار می‌گیرند. خبرگزاری هرانا 03 اردیبهشت 1390

2 // گزارش ها حاکی از آن است که دستکم دو نفر از چهار نفری که اول اردیبهشت ماه در بوستان ساحلی غدیر بندر عباس در ملاءعام اعدام شدند، به اتهام قتل در سنین ۱۶ تا ۱۷ سال به مجازات مرگ محکوم شده بودند. خبرگزاری هرانا 06 اردیبهشت 1390
3 // رئیس انجمن پزشکان کودکان ایران با عنوان این مطلب که سوءتغذیه در کشور نسبت به سالهای گذشته کمتر شده است، تصریح کرد: حدود یک سوم کودکان ایرانی دچار سوءتغذیه هستند. خبرگزاری هرانا 08 اردیبهشت 1390
4 //  در حالی هزاران دانش آموز زلزله زده ریگانی در انتظار بازسازی مدارس هستند که استفاده از آب موتور پمپ های کشاورزی در برخی از این مدارس موجب بروز بیمارهای انگلی و پوستی می شود. مردمسالاری  خبرگزاری هرانا 08 اردیبهشت 1390

۱۳۹۰ خرداد ۱۱, چهارشنبه

سخنرانی، بحث وگفتگو درپالتاک

کنوانسیون بین المللی حقوق مدنی و سیاسی سازمان ملل متحد
ماده اول
1- تمام ملتها حق خودمختاری دارند. بواسطه این حق، آنها وضعیت سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و توسعه فرهنگی خود را آزادانه تعیین میکنند.
2- تمام ملتها میتوانند برای اهداف خود، بدون لطمه زدن به تعهدات ناشی از همکاریهای اقتصادی بین المللی که بر مبنای اصول سود متقابل و حقوق بین المللی، آزادانه (منعقد شده است) ثروتها و منابع طبیعی شان را مصرف نمایند. در هیچ موردی نمی توان ملتی را از وسایل امرار معاش خود محروم نمود.
3- دولتهای عضو این میثاق، از جمله دولتهای مسئول اداره کشورهای مستعمره و تحت قیمومیت، باید در تحقق حق خودمختاری و احترام به این حق، طبق مقررات منشور ملل متحد، سرعت بخشند.  
حقوق اقوام و ملیت ها در  

ایران